Home » iKeyMonitor » Hur man använder iCloud Spy för att övervaka en iPhone

Hur man använder iCloud Spy för att övervaka en iPhone 2022

Vet du vad iCloud-spion är? Kan du använda iCloud för att spionera? iCloud spy är en molntjänst och molntjänst som låter dig komma åt dina foton, videor, dokument, anteckningar, kontakter och mer. Oavsett om du är förälder eller arbetsgivare kan du nu enkelt och bekvämt spionera på Apple-enheter via iCloud-spion .

Varför behöver du övervaka en iPhone?

Om du vill veta vad dina barn gör på sin iPhone, eller om dina anställda gör arbetsrelaterade aktiviteter på den företagslevererade iPhone, behöver du en app för att övervaka iPhone-enheter. Förbi spionerar på iPhone-enheter kan du vidta åtgärder i rätt tid om du hittar någon misstänkt aktivitet på dina barns eller anställdas enheter.

Föräldrakontroll

Internet är fullt av faror som pornografi, våld etc. När dina barn utsätts för olämpligt innehåll kan saker snabbt komma ur kontroll. En iCloud-spionapp berättar om aktiviteterna på dina barns iPhone-enheter. På detta sätt kan du skydda dem från potentiella faror.

skydda barnen

Personalövervakning

Vissa lata anställda kan använda iPhone som erbjuds av företaget för aktiviteter som inte är relaterade till arbete. Vissa oetiska anställda kan till och med läcka företagshemligheter. För att skydda ditt företag kan du använda en iCloud-spionapp för att övervaka dina anställdas onlineaktiviteter.

Övervaka dina anställda

Hur använder jag iCloud Spy för att övervaka en iPhone?

 1. Anslut målenheten till ett Wi-Fi-nätverk.
 2. Gå till inställningar > och tryck på iCloud .
  namn aktivera iCloud
 3. Om du inte är inloggad trycker du på Kontofältet och loggar in med målet Apple-ID och lösenord.
 4. Knacka iCloud Backup .
  iCloud Backup
 5. Knacka Säkerhetskopiera nu . Håll kontakten med ditt Wi-Fi-nätverk tills processen är klar.
  Säkerhetskopiera nu
 6. Öppna en webbläsare på din dator och gå till icloud.com> logga in med ditt iCloud-konto.
  iCloud-registrering
 7. I huvudgränssnittet ser du alla typer av säkerhetskopieringsfiler och sedan kan du klicka för att spionera på vissa data på din dator.
  iCloud-säkerhetskopia

Övervaka en iPhone med iKeyMonitor iPhone Spy App

Förutom att använda iCloud-spion för att övervaka en iPhone kan du också använda iKeyMonitor iCloud-spionapp gratis . Det är en spionapp som fungerar på både iOS- och Android-enheter. Den övervakar iMessages, samtalshistorik, besökta webbplatser, chattmeddelanden i sociala chattappar, GPS-platser, kontakter och mer. Här är stegen för att övervaka en iPhone med iKeyMonitor:

  1. Först, Registrera för en gratis provperiod och installera iKeyMonitor.
   Bli Medlem
  2. Logga sedan in på Online Cloud Panel.
   iKeyMonitor Cloud Panel
  3. Nu kan du gå till Loggar för att kontrollera alla spioneringsloggar.
   iPhone-spioneringsloggar

Slutsats

Ovanstående är två metoder för användning iCloud-spion för att övervaka en iPhone. Som du kan se kan iCloud endast användas för att komma åt och visa vissa iOS-filer. Om du vill övervaka filer som chattmeddelanden, samtalsinspelning, GPS-platser med mera kan du använda iKeyMonitor. Den övervakar nästan alla online-aktiviteter på iPhone-enheter. Registrera dig och börja övervaka nu!

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

Back to Top