Topp 3 bästa Snapchat Saver-appar för iOS 2024

Undrar du någonsin hur du sparar Snapchat-skärmdumpar på en iPhone? Vill du hitta den bästa Snapchat-spararen för iOS? Eftersom Snapchat är en säker och privat app är det inte möjligt att ta skärmdumpar och ladda ner innehåll anonymt. Ibland vill vi dock ta eller spara skärmdumpar utan att meddela andra. Idag kommer vi att diskutera de bästa Snap saver-appar som kan göra den här svåra processen enkel.

NEJ. 1 iKeyMonitor

iKeyMonitor är en iOS Snapchat-sparare-app som låter dig övervaka onlineaktiviteter på iOS-enheter. Det gör att du kan ta skärmdumpar, logga tangenttryckningar och övervaka chattmeddelanden på Snapchat och många andra sociala chattappar. Dessutom övervakar den foton, videor, samtal, SMS, GPS-platser, geografisk stängsel, besökta webbplatser, kontakter etc. Det fungerar på både iPhone / iPad och Android-enheter. Det erbjuder en gratis plan för dig att använda.

Fördelar:

  • Gratis plan
  • Fångar automatiskt skärmdumpar
  • Fungerar i parental control-läge

Nackdelar:

  • Kräver jailbreaking för att fånga skärmdumpar
REGISTRERA DIG GRATIS
Grip din licens

ikeymonitor

NEJ. 2 iPhone-skärminspelare

Med iPhone-skärminspelaren för Snapchat kan du skapa en skärminspelning och fånga ljud på din iPhone eller iPad. Alla inspelningar sparas som videor i din Photos-app. Du kan redigera den där och dela den som alla andra videor.

Fördelar:

  • Gratis och lätt att använda
  • Ingen nedladdning krävs

Nackdelar:

  • Ger bara grundläggande inspelningsfunktioner

iPhone skärminspelare

NEJ. 3 Quick Time Player

QuickTime är en Snapchat-skärminspelare som låter dig spela in skärmdumpar på iOS-enheter. Det är multimedietekniken som utvecklats av Apple som hanterar videor, ljud, animering, musik och mer. Den stöder de flesta större video- och ljudfilformat och ger användarna en uppsättning applikationer.

Fördelar:

  • Fri
  • Flera inspelningsfunktioner

Nackdelar:

  • En Mac krävs för att fånga skärmdumpar

Quick Time Player

Slutsats

Ovanstående är de tre bästa Snapchat-sparare-apparna för iOS-enheter. Efter att ha övervägt fördelarna och nackdelarna med dessa tre appar föreslår jag att du använder iKeyMonitor. Förutom att fånga skärmdumpar av Snapchat, tar iKeyMonitor också skärmdumpar av tangenttryckningar, chattmeddelanden, webbplatser, foton, videor och mer. Registrera dig och börja spela in nu!

Home » iKeyMonitor » Topp 3 bästa Snapchat Saver-appar för iOS

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

How iPhone Spy Works

About the Author: iKeyMonitor Team

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top
Top