Home » iKeyMonitor » 3 sätt att säkerhetskopiera telegramchatthistorik

3 sätt att säkerhetskopiera telegramchatthistorik 2022

Back up Telegram Chat History

Skapa en Telegram backup är den viktigaste nödvändigheten i den nuvarande tidsåldern. Många planerar att skapa säkerhetskopian så att all information och all information skyddas ordentligt. Men de vet inte hur man gör det möjligt. Här har vi några sätt att hjälpa dig att skapa Telegram-säkerhetskopiering och aldrig förlora den information du har.

Varför behöver du säkerhetskopiera Telegram Chat-historik?

I likhet med Snapchat har Telegram ett självförstörande meddelande med en timer. Om du håller dig inaktiv för länge kan ditt konto till och med förstöra sig själv. Om du av misstag förlorade din enhet eller inte loggar in på ditt konto på sex månader kommer kontot att förstöras automatiskt. Därför måste du säkerhetskopiera din chatthistorik i Telegram, annars förlorar du viktig information.

Föräldrakontroll

Barn chattar sannolikt med främlingar på Telegram och blir vänner med dem. Som förälder måste du veta vem dina barn chattar med för att se till att de inte fångas av rovdjur online. Kontrollera dina barns Telegram-chatthistorik för att blockera eller ta bort misstänkta personer.

skydda barnen

Övervakning av anställda

Vissa oetiska anställda kan använda Telegram för att avslöja konfidentiell företagsinformation. Du måste övervaka och säkerhetskopiera anställdas Telegram-meddelanden som bevis för att fånga läckaren och skydda ditt företags intressen.

Övervaka dina anställda

3. Återställ personliga telegramchattar

Om du av misstag tappar telefonen eller tar bort telegrammeddelanden, vad ska du göra? Använd iKeyMonitor för att övervaka och säkerhetskopiera Telegram-meddelanden för att eliminera dina bekymmer.

Telegrammeddelanden

3 sätt att säkerhetskopiera telegramchatthistorik

Följande ger dig tre sätt att säkerhetskopiera historien om Telegram-chatt . Du kan välja den metod som passar dig.

Säkerhetskopiera Telegram Chat History med iKeyMonitor

iKeyMonitor gör att du kan säkerhetskopiera Telegram chatthistorik genom att logga tangenttryckningar och ta skärmdumpar. Dessutom säkerhetskopierar den också andra loggar på mål-iPhone- och Android-telefoner, som SMS-meddelanden, samtalshistorik, samtalsinspelning, besökta webbplatser, GPS-platser, Geo-fäktning, social chatthistorik på WhatsApp, Facebook, WeChat, Hike, IMO , och mer.

 1. Först, Bli Medlem för en gratis provperiod och installera iKeyMonitor Telegram backup-app .
 2. Logga sedan in på Online Cloud Panel.
 3. Sist kan du gå till Loggar > Chattar > Telegram för att kontrollera Telegram-meddelanden.

Bli Medlem

iKeyMonitor Cloud Panel

telegramchattar

Spara Telegram Chat History med Chrome Web

Det är gratis och bekvämt att säkerhetskopiera Telegram chatthistorik med Chrome Web. Men du kan bara spara chatthistoriken på datorn. Om du vill se din Telegram-säkerhetskopia på din mobiltelefon måste du överföra den till din telefon.

 1. Öppna Krom och gå in https://web.telegram.org .
 2. Välj ditt land och ange ditt telefonnummer för att logga in på Telegram webbversion.
 3. Välj en kontakt som du vill säkerhetskopiera.
 4. Tryck Ctrl + P , Välj Förändra för att välja en metod för att spara din chatthistorik.
 5. Klick Spara för att spara Telegram chattmeddelanden och foton.


Säkerhetskopiera Telegram Chat med Chrome Extension

Det är gratis att spara Telegram chatthistorik med Chrome Extension, men du måste spendera lång tid på att ladda ner Telegram-säkerhetskopian.

 1. Öppna Chrome webbutik .
 2. Stiga på Spara Telegram Chat-historik för att söka i tillägget.
 3. Lägg till förlängningen till Krom .
 4. Stiga på https://web.telegram.org i Google och logga in på Telegram webbversion.
 5. Tryck på ikonen för tillägget i det upprättstående hörnet av Chrome, vänta flera minuter för nedladdning.
 6. Efter nedladdningen kan du klicka på Spara -knappen för att spara Telegram Chat-historik.

iKeyMonitor – Gratis Telegram Spy App

Ovanstående är tre sätt att säkerhetskopiera telegramchattar . Du kan välja den metod som passar dig. Bland dem är iKeyMonitor en effektiv metod. Det är en gratis övervakningsapp som tillhandahåller flera spioneringsfunktioner. Du kan använda den för att övervaka dina barns eller anställdas onlineaktiviteter och säkerhetskopiera deras chattmeddelanden. Den kan användas på Android- och Apple-enheter och har flera föräldrakontrollfunktioner. Om du vill kontrollera vad dina barn eller anställda gör på sina telefoner, ladda ner iKeyMonitor och få all information du behöver. Det ger också en gratis plan för dig att prova innan du köper.

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

Back to Top