Home » iKeyMonitor » Hidden Surround Recording Spy App för Android-telefoner

Hidden Surround Recording Spy App för Android-telefoner 2022

Letar du efter en dold surroundinspelning spion app ? Hur spelar jag in omgivningen på din målenhet? Numera är det absolut möjligt att använda en dold spionapp för surroundinspelning för att lyssna på omgivningen på Android-telefoner på distans. Surroundinspelningsappar som iKeyMonitor kan du ta reda på hemligheter och känsliga händelser på målenheterna.

Varför behöver du en Surround-inspelningsapp för Android?

Olika människor har olika övervakningsbehov. Föräldrar vill veta om deras barn är säkra ute. Arbetsgivare vill veta om anställda är lata under arbetstiden. Det finns flera anledningar till varför du behöver en spion röstinspelare :

Föräldrakontroll

Många föräldrar utrustar sina barn med smartphones för att hantera nödsituationer i skolorna. Det är dock osannolikt att barn berättar föräldrarna om deras dåliga beteende i skolan, som att hoppa över lektioner, spela mobilspel i klassrummet och mobbas av klasskamrater. Som förälder kan du använda iKeyMonitor för att fjärrstyrt spela in miljön runt dina barns telefoner. Om du tycker att något är olämpligt kan du vidta lämpliga åtgärder för att skydda dem.

föräldrakontroll

Övervakning av anställda

För chefer och arbetsgivare har det alltid varit en svår uppgift att fånga illojala anställda. Idag är anställda smarta för att inte lämna några ledtrådar om deras beteende. Lyckligtvis, genom att i hemlighet spela in ljudet runt den Android-telefon som företaget tillhandahåller, kan du enkelt fånga bevis på felaktigt beteende.

Övervaka dina anställda

Hur spionerar jag på Android med iKeyMonitor Surround Recording App?

iKeyMonitor är en gratis miljöinspelningsapp , främst utformad för föräldrakontroll och övervakning av anställda. Efter installationen kan du fjärrkontrollera dina barns eller anställdas onlineaktiviteter. Här är stegen för att hämta iKeyMonitor spionapp för surroundinspelning:

  1. Bli Medlem för en gratis provperiod och installera iKeyMonitor dold surroundinspelning spion app .
    Bli Medlem
  2. Logga in på Online Cloud Panel.
    iKeyMonitor Cloud Panel
  3. Du kan gå till Loggar > Omgivande att lyssna på det levande omgivande ljudet.
    telefonens omgivning

Spela in Android-aktiviteter med iKeyMonitor Surround Recording Spy App

iKeyMonitor är bäst app för spioninspelning som kan användas utan att rota Android-enheten. Efter nedladdning och installation skickar den alla övervakningsloggar till din e-post. Här är några fördelar med att använda iKeyMonitor:

Fånga skärmdumpar för att upptäcka misstänkt foto på Android

iKeyMonitor låter dig ta skärmdumpar för att övervaka dina barns mobila aktiviteter . Om du hittar misstänkta bilder kan du vidta åtgärder för att skydda dem från potentiella faror.

Fånga skärmdumpar

Blockera farliga appar för att skydda dina barn på Android

Med iKeyMonitor kan du ställa in användartiden för vissa appar på dina barns Android-telefoner . För vissa appar och spel som anses vara osäkra eller skadliga för barn kan du alltid blockera dem online. På det här sättet kommer dina barn inte att påverkas allvarligt av vissa appar.

block-sociala medier

Ange skärmens tidsgräns på Android

iKeyMonitor låter dig begränsa skärmtiden på målenheten genom att ställa in maximal användningstid för alla appar . På det här sättet kan du styra den tid dina barn spenderar på sina enheter för att förhindra telefonberoende.

Tidsgräns för skärm

Spåra tangenttryckningar för att veta allt som hände på Android

iKeyMonitor kommer visa varje tangenttryckning som dina barn anger på sina enheter . När du har hittat några problem kan du vägleda dem att använda telefonen korrekt eller vidta åtgärder för att skydda dem.

Spåra tangenttryckningar

Bli varnad om farliga aktiviteter på Android

Med funktionen iKeyMonitor varningsord kan du omedelbart få aviseringar när dina barn utför farliga eller olämpliga åtgärder på sina telefoner . På detta sätt kan du vidta åtgärder för att skydda dem från potentiella faror.

få varningar


Som du kan se är iKeyMonitor en kraftfull gömd spionapp för surroundinspelning. Förutom funktionen hos lyssna på telefonens omgivning , det ger också övervakning av textmeddelanden, loggning av samtalshistorik, spionering av chattmeddelanden och mer. Registrera dig och börja spionera nu!

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

Back to Top