Home » iKeyMonitor » Gratis SMS Tracker – Hur man spårar textmeddelanden gratis

Gratis SMS Tracker – Hur man spårar textmeddelanden gratis 2022

Free SMS Tracker – How to Track Text Messages for Free

Vill du veta varför gratis SMS-tracker har blivit populärt nyligen? Ser du barn skriva och ringa telefoner hela dagen? Vet du vilka onlineaktiviteter de deltog i? För att ta bort alla dessa tvivel kan du använda spårningsprogramvara. Detta är ett utmärkt sätt att kontrollera de personer du misstänker eller bryr dig om. iKeyMonitor gratis SMS-spårningsapp är utformad för föräldrar och arbetsgivare som vill övervaka sina barns och anställdas mobila aktiviteter.

Varför behöver du en gratis SMS-tracker?

Dagens onlinevärld är för komplicerad. Alla är nedsänkta i onlinevärlden. Det har blivit nödvändigt att övervaka andras telefoner. Alla har sina egna skäl för övervakning. Som förälder kan du behöva en SMS-tracker-app som kan informera dig om dina barns meddelandehistorik. Om du är arbetsgivare och vill spela in anställdas aktiviteter på arbetsplatsen är en SMS-tracker din måste-app. Här är anledningarna till att du använder en SMS-spårningsapp.

Spåra ditt barns textmeddelanden

Om du vill förstå dina barns aktiviteter online kan en övervakningsapp vara din hjälpare. Du kan använda gratis SMS-spårningsprogramvara utan att installera programvara på måltelefonen för att hitta sanningen. Med en telefonspårare vet du vem dina barn smsar med och vem de har varit i kontakt med nyligen. På detta sätt kan du vidta åtgärder i rätt tid för att skydda dina barn när du hittar misstänkta främlingar.

Teen SMS-koder

Skydda dina handelshemligheter

Om ditt företags hemligheter läcker och du inte har kunnat hitta den skyldige kan du använda en gratis SMS tracker-app utan att installera programvara på måltelefonen för att hitta läckaren i din organisation. På detta sätt kan du undvika stora ekonomiska förluster. Förutom övervakning av textmeddelanden kan du också övervaka samtalshistorik, skärmdumpar, tangenttryckningar, sociala chattmeddelanden för att skydda ditt företags konfidentiella information.

Avlyssna textmeddelanden

Två sätt att spåra SMS-meddelanden gratis

Om du vill vara osynlig och spåra framgångsrikt, håll dig till följande två effektiva sätt att spåra någons textmeddelanden.

Använd iKeyMonitor för att spåra SMS-meddelanden gratis

iKeyMonitor är en unik spårningsapp som du kan använda för att övervaka någons onlineaktiviteter utan att upptäckas. Följande är stegen för att få iKeyMonitor:

  1. Registrera ett gratis testkonto för iKeyMonitor SMS-tracker.
  2. Logga in på molnpanelen för att ladda ner iKeyMonitor till Android-mobilen eller lägga till spion utan jailbreak för iPhone / iPad.
  3. Installera iKeyMonitor och aktivera den med din licensnyckel (Du behöver inte installera för iPhone / iPad no-jailbreak-spion).
  4. Start använder SMS-tracker gratis .

Bli Medlem

Använd Apples inbyggda funktion för att spåra någons textmeddelanden

Du kan använda Apples inbyggda funktion för att vidarebefordra någons SMS till din egen postlåda. Men observera att du måste fysiskt komma åt hans / hennes telefon.

  1. Öppna inställningar på den övervakade personens iPhone.
  2. Tryck därefter på Meddelanden alternativ. Öppna menyn Meddelanden Skicka ta emot undermeny.
  3. Då ser du Lägg till ett e-postmeddelande alternativ. Du kan lägga till ditt e-post-ID där.
  4. Nu kommer varje ny iMessage som telefonen tar emot eller skickar vidarebefordras till det e-post-ID.

Skicka ta emot

lägg till e-post

Sammanfattning:

Om du inte vill ladda ner appar från tredje part kan du försöka använda Apples inbyggda funktion för att spåra någons textmeddelanden. Om du också vill övervaka andra onlineaktiviteter kan du använda iKeyMonitor. Det låter dig övervaka Internetaktiviteter på målenheten, såsom tangenttryckningar, webbhistorik, foton och videor, skickade och mottagna chattmeddelanden, skärmdumpar etc. Dessutom går den i diskret och manipuleringssäkert läge så att du kan övervaka dina barn säkert och effektivt. Därför, om du letar efter en gratis SMS-tracker , då är iKeyMonitor ditt perfekta val.

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

Back to Top