Home » iKeyMonitor » Remote Audio Recorder – Spela in en telefons omgivning på distans

Remote Audio Recorder – Spela in en telefons omgivning på distans 2022

Letar du efter det bästa fjärrinspelare ? För närvarande kan alla använda teknik, även dagens barn har redan mobiltelefoner som kan ansluta till Internet. Men i alla fall är det en av de viktigaste sakerna just nu att vara uppmärksam på dina barn och överväga deras säkerhet. Det är mycket viktigt att installera bästa gratis fjärrinspelare för att hjälpa dig att säkerställa dina barns säkerhet.

Varför behöver du en fjärrinspelare?

Använda en fjärrinspelare för att spela in en telefons omgivning på distans kan vara ett bra val för att övervaka någon. Alla har en anledning att använda en ljudinspelare. Som förälder vill du säkerställa dina barns online-säkerhet. Som arbetsgivare måste du skydda företagets intressen. Följande är några viktiga skäl för installation och användning av en fjärrinspelare.

Föräldrakontroll

När det gäller att effektivt hålla dina barn säkra online är en fjärrinspelare det bästa valet. Vanligtvis är du upptagen med ditt arbete och vet ingenting om dina barns utomhusaktiviteter. Dina barn kan umgås med främlingar eller mobbas av kamrater. Med fjärrinspelaren kan du vidta omedelbara åtgärder om du upptäcker att dina barn är i fara.

skydda dina barn

Personalövervakning

Om dina anställda försöker avslöja mycket konfidentiell information om ditt företag till konkurrenter, vet du vad du ska göra? För närvarande hjälper den bästa fjärrinspelaren för Android- och iPhone-enheter dig. Att använda en dold telefoninspelare kan bättre förstå vad som händer runt kontoret och skydda ditt företags intressen.

Övervaka dina anställda

Hur spelar jag in en telefons omgivning med iKeyMonitor?

Om du vill övervaka telefonens omgivning på målenheten är iKeyMonitor bästa fjärranslutna ljudinspelningsapplikationen och den perfekta lösningen. Här är stegen för att installera iKeyMonitor:

  1. Bli Medlem för en gratis provperiod och installera iKeyMonitor.
  2. Logga in på Online Cloud Panel.
  3. Du kan gå till Loggar Omgivande för att lyssna på måltelefonens omgivning.

telefonens omgivning

Spela in telefonaktiviteter med iKeyMonitor Remote Audio Recorder

iKeyMonitor dold samtalsinspelare låter dig lyssna på omgivningen av målenheten. Du kan inte bara spela in telefonens omgivningar utan också spåra många andra onlineaktiviteter. Här är några av fördelarna med denna spionapp:

Spela in telefonsamtal för att upptäcka misstänkta kontakter

Det spårar inkommande och utgående samtal , inklusive samtal , datum och tidsstämpel för varje samtal , och kontakter . Därför kan du lyssna på dina barns telefonsamtal och kontrollera om de blir vänner med främlingar.

Hur visar jag borttagna samtalsloggar på iCloud?

Övervaka röstmeddelanden på sociala medier för att skydda dina barn

Det övervakar chattmeddelanden och röstmeddelanden i sociala chattappar , som WhatsApp, Skype, Facebook, Line, Viber och mer. Om du upptäcker olämpliga meddelanden kan du vidta åtgärder i rätt tid för att skydda dina barn.

övervaka sociala medier

Bli varnad om farliga aktiviteter

Med den här funktionen kan du omedelbart få aviseringar när dina barn utför farliga eller olämpliga åtgärder på sina telefoner . Du kan använda iKeyMonitor för att ställa in varningar för vissa nyckelord så att du kan få omedelbara varningar när du hittar något fel.

få varningar


iKeyMonitor fjärrinspelare håller koll på inkommande och utgående samtal samt röstmeddelanden som skickas och tas emot i sociala chattappar. På det här sättet kan du upptäcka om dina barn är i trubbel. Om du hittar något fel kan du prata med dina barn och berätta för dem hur de ska hantera problemen. Registrera dig och börja övervaka nu!

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

Back to Top