Home » iKeyMonitor » Hur återställer jag borttagna textmeddelanden på iPhone?

Hur återställer jag borttagna textmeddelanden på iPhone? 2022

Vill du veta hur återställa raderade textmeddelanden på iPhone och iPad? Som förälder vill du definitivt kontrollera dina barns textmeddelanden för att se vem de kontaktar. Som arbetsgivare vill du återställa anställdas textmeddelanden för att ta reda på om de har utfört aktiviteter som är skadliga för ditt företag. Lyckligtvis är det nu möjligt att hämta raderade textmeddelanden från iPhone med hjälp av en avancerad meddelandespionapp.

Varför behöver du återställa raderade textmeddelanden på iPhone?

Alla har erfarenheten av att av misstag radera textmeddelanden, men inte alla kan återställa de textmeddelanden som raderades av misstag. Med hjälp av en spårningsapp kommer du att kunna återställa och spåra textmeddelanden och andra internetaktiviteter på någons enhet. Här är några anledningar till varför du behöver återställa raderade textmeddelanden på iPhone :

Skydda dina barn från online-faror

Som förälder kan det göra det lättare för dig att förstå deras aktiviteter online när du tittar på dina barns textmeddelanden. På detta sätt kan du skydda dem från pedofiler eller cybermobbies.
skydda barnen

Säkra ditt företags handelshemligheter

När du övervakar anställdas SMS-meddelanden kan du upptäcka onormal kommunikation som äventyrar företagets säkerhet. På detta sätt kan överhängande säkerhetshot framgångsrikt undvikas.

Övervaka dina anställda

Återställ din viktiga information

Om du av misstag raderade textmeddelanden eller tappade din iPhone kan du använda iKeyMonitor iPhone-spionapp för att hämta raderade textmeddelanden. Med den här spårningsappen kan du kontrollera tidpunkten för att skicka och ta emot SMS, kontaktperson och mer detaljerad information.

Bästa Text Spy App för att spåra textmeddelanden gratis

Hur återställer jag borttagna textmeddelanden på iPhone?

Om dina barn har tagit bort textmeddelandena på sina telefoner behöver du ett verktyg som hjälper dig att återställa raderade data. Med hjälp av ett spionverktyg kan du inte bara övervaka SMS-texter utan också foton, videor och andra internetaktiviteter. Kontrollera följande två metoder för att återställa raderade textmeddelanden.

Använda iKeyMonitor för att återställa borttagna textmeddelanden gratis

iKeyMonitor SMS-spionapp registrerar kontakternas namn och telefonnummer i detalj och visar dig vem målenhetsanvändaren ofta kontaktar och vad användaren ofta pratar om. Följ stegen för att använda iKeyMonitor för att återställa raderade textmeddelanden.

  1. Först, Registrera en gratis provperiod och installera iKeyMonitor.
  2. Logga sedan in på Online Cloud Panel.
  3. Sist kan du gå till Loggar > Chattar > SMS för att kontrollera textmeddelanden.

Bli Medlem

iKeyMonitor Cloud Panel

sms chattar

Använda iCloud för att hämta borttagna textmeddelanden på iPhone

Du kan försöka använda iCloud-säkerhetskopian för att se om den kan återställa raderade textmeddelanden. Om iCloud-säkerhetskopian är tidigare än att radera textmeddelandet har du tur och du kan återställa textmeddelandet. Här är stegen:

  1. Se till att skapa en säkerhetskopia av alla viktiga data på din enhet.
  2. Gå till inställningar > Allmän > Återställa .
  3. Knacka Radera allt innehåll och alla inställningar .
  4. Gå igenom installationssidorna tills du kommer till Appar och data skärm.
  5. Knacka Återställ från iCloud Backup .
  6. Logga in på ditt iCloud-konto.
  7. Fortsätt till Välj säkerhetskopia och välj sedan den du behöver i listan.

radera allt innehåll-inställningar

Återställ från iCloud Backup

Slutsats

Återställa raderade textmeddelanden gratis har aldrig varit enklare. Genom att använda iKeyMonitor kan du komma åt detaljerad information relaterad till SMS, inklusive SMS-chatthistorik, meddelandeinnehåll, datum- och tidsstämpel, avsändare och mottagare. iKeyMonitor har många spårningsfunktioner, såsom övervakning av chattmeddelanden, loggning av tangenttryckningar, inspelning av skärmdumpar etc. Det är ett perfekt val för att återställa raderade textmeddelanden på iPhone.

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

Back to Top