Home » iKeyMonitor » Hur man läser någon annans textmeddelanden utan sin telefon

Hur man läser någon annans textmeddelanden utan sin telefon 2022

SMS Monitoring Software

Har du någonsin önskat det läsa någon annans sms på Android / iOS-telefoner anonymt? (Obs: Någon annan hänvisar till dina barn eller anställda.) Tja, du är inte ensam. Medan tekniken har presenterat en unik plattform som gör det enkelt att kommunicera, kan utmaningarna å andra sidan inte understrykas. Det kommer därför som en lättnad för många att veta att de nu har förmågan att läsa någon annans textmeddelanden utan sin telefon .

Varför behöver du läsa någon annans textmeddelanden?

Detta kan betraktas som ett intrång i andras integritet och i viss utsträckning inte förespråkas, men i vissa fall är beteendet rimligt. Till exempel kanske föräldrar vill hålla koll på sina barn och se till att de interagerar med rätt personer. Arbetsgivare kan behöva veta vad anställda gör med företagets mobiltelefoner.

Föräldrakontroll

Traditionellt är det lättare att bara be dina barn att berätta vilka textmeddelanden de skickade. De flesta barn känner dock att du verkar försöka begränsa deras interaktion, så de är sällan överens med detta. Därför har du minst val. Du måste hitta ett sätt att kontrollera dina barns onlineaktiviteter. I det här fallet, program som gör att du kan övervaka textmeddelanden på någons telefon kommer att bli mycket användbart.

föräldrakontroll

Personalövervakning

Arbetsgivare vill också se till att företagets resurser utnyttjas fullt ut och att det inte finns några externa eller till och med interna säkerhetshot. Oavsett orsaken är det viktigt att se till att anställda inte läcker företagshemligheter via textmeddelanden. Därför är det nödvändigt att använda en sms-spionapp för att få textmeddelanden från en annan telefon.

Övervaka dina anställda

2 sätt att läsa någon annans textmeddelanden utan telefon

För en tid sedan, få tillgång till någons textmeddelanden var en svår uppgift. Du kan behöva få deras telefoner och deras tillstånd innan du läser andras texter. Lyckligtvis, på grund av tekniska framsteg, är situationen helt annorlunda än tidigare. Nu, med hjälp av ett övervakningsverktyg, kan du enkelt komma åt någons textmeddelanden och andra aktiviteter online.

Använda iKeyMonitor för att läsa någons textmeddelanden gratis

För att få meddelanden från en annan telefon gratis måste du följa stegen nedan för att ladda ner och installera iKeyMonitor SMS-tracker.

 1. Först, Registrera en gratis provperiod och installera iKeyMonitor.
  Bli Medlem
 2. Logga sedan in på Online Cloud Panel.
  iKeyMonitor Cloud Panel
 3. Sist kan du gå till Loggar > Chattar > SMS för att läsa textmeddelanden.
  sms chattar

Använda iCloud för att se någon annans textmeddelanden

Till spionera på textmeddelanden utan fysisk åtkomst , Följ dessa steg:

 1. Gå till inställningar > iCloud på mål-iPhone och aktivera Meddelanden alternativ.
  Aktivera meddelandealternativ
 2. Logga sedan in på iCloud-kontot med hjälp av målenhetens Apple-ID och lösenord på Mac.
 3. Därefter öppnar du meddelandeprogrammet på Mac och kontrollerar Aktivera meddelanden i iCloud-alternativet inställningar . Sedan kan du klicka på Synkronisera nu om du vill läsa meddelandena omedelbart.

Spionera på dina barns telefoner med iKeyMonitor SMS Text Spy App

Även om det finns några sätt att övervaka någons textmeddelanden fungerar iKeyMonitor utan någons vetskap. Det är en perfekt övervakningsapp som erbjuder många spioneringsfunktioner för föräldrar och arbetsgivare för att lösa sina problem. Med iKeyMonitor SMS-spionapp kan du läsa någon annans sms bekvämt och säkert utan målmobiltelefonen. Dessutom körs den på både Android- och Apple-enheter. Förutom att övervaka SMS-textmeddelanden övervakar den samtalshistorik, chattmeddelanden, skärmdumpar, tangenttryckningar etc. Du kan också använda den för att begränsa dina barns skärmtid, ställa in geofences och blockera farliga spel och appar på deras enheter. Med den här föräldrakontrollappen kan du hålla dina barn säkra online. Skaffa iKeyMonitor för att skydda dina barn nu.

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

Back to Top