Home » iKeyMonitor » Föräldrakontroll -app för Android – Bästa appen för att övervaka dina barn

Föräldrakontroll -app för Android – Bästa appen för att övervaka dina barn 2022

Vill hitta det bästa föräldrakontroll app för Android ? Numera används Android -telefoner av människor över hela världen. Speciellt för barn använder de flesta Android -telefoner när och var de än är. Fel användning av Android -telefoner kommer dock att medföra många problem. Nu, iKeyMonitor Android föräldrakontroll applikation kan hjälpa dig att räkna ut allt som händer på dina barns mobiltelefoner.

Varför behöver du en föräldrakontrollapp för Android?

Nu när tekniken är avancerad kan barn göra många saker med Android -telefoner, vilket också har gett dem många negativa effekter. Till exempel är många barn beroende av att titta på pornografiska videor eller besöka några dåliga webbplatser, få vänner med främlingar online och så vidare. Som den mest professionella Spionprogram för Android , iKeyMonitor erbjuder kraftfulla övervaknings- och kontrollfunktioner för att du ska känna till dina barns onlineaktiviteter varje dag.

Faror online

Om du vill att dina barn ska surfa på Internet på ett säkert sätt är det viktigt att först förstå de olika potentiella hoten online. Här är tre vanliga hot på nätet mot barn: nätmobbning, sexuella rovdjur och olämpligt innehåll. För att skydda dina barn från dessa faror kan du prova iKeyMonitor gratis app för föräldrakontroll för Android . Det låter dig fjärrövervaka dina barns onlineaktiviteter på Android -enheter.
Faror online

Smartphone -beroende

En studie visade att det är svårt för barn som är beroende av smartphones att spendera en dag utan att röra och titta på den. Dessutom kan Androidberoende orsaka många andra allvarliga hälsoproblem. Oavsett hur barn uppfattar det har begränsning av Android -skärmtid en positiv inverkan på förhållandet mellan barn och hela familjen.
Telefonberoende

Hur använder jag iKeyMonitor Android Parental Control App?

  1. Registrera dig för en kostnadsfri plan och installera iKeyMonitor.
    registrera dig för android
  2. Logga in på Online Cloud Panel.
    iKeyMonitor molnpanel
  3. Du kan gå till Loggar för att kontrollera spionloggarna.
    android spion loggar

Styr dina barns Android -aktiviteter med iKeyMonitor

iKeyMonitor programvara för föräldrakontroll för Android kan hjälpa dig att spåra samtalsloggar, textmeddelanden, webbhistorik, chattmeddelanden, sociala nätverksaktiviteter och mer. Det låter dig också begränsa dina barns skärmtid och blockera olämpliga appar.

Blockera olämpliga appar för att skydda dina barn

iKeyMonitor låter dig blockera olämpliga appar och spel på dina barns Android -telefoner . Du kan när som helst logga in på molnpanelen för att blockera alla appar.
blockera appar och spel

Begränsa skärmtiden på Android för att förhindra beroende

Med iKeyMonitor kan du ange scheman för att begränsa dina barns skärmtid på Android -telefoner . Du kan flexibelt ställa in läxetid, sömntid för att förhindra smartphoneberoende.
Skärmens tidsgräns

Få varning om farliga aktiviteter på Android

iKeyMonitor låter dig ställ in varningsord efter kategori på dina barns Android -telefoner . När ett visst sökord har aktiverats får du en omedelbar e -postvarning.
få varningar

Slutsats

Det finns många fördelar med att använda iKeyMonitor gratis föräldrakontroll app för Android . Denna lättanvända övervakningsapp kan hjälpa dig att säkerställa dina barns säkerhet medan du utför olika aktiviteter på deras Android-telefoner. Registrera dig och börja skydda!

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

Back to Top