Home » iKeyMonitor » Bästa mobilspionapp för Android och iPhone

Bästa mobilspionapp för Android och iPhone 2022

iKeyMonitor Mobile Spy App Free

Vad är den bästa mobilspionappen? När barnen spenderar mer tid online ökar också riskerna de kan möta.

De flesta föräldrar är så upptagna med arbete att de knappt märker vad deras barn brukar göra online, vem de ofta kontaktar och så vidare.

För att skydda barn online skapades övervakningsverktyg. Nu har du möjlighet att titta på dina barn på avstånd med den bästa spionappen för Android och iPhone.

Vad är iKeyMonitor Mobile Spy App?

iKeyMonitor mobile spy är ett mycket enkelt och effektivt program som finns tillgängligt online. Eftersom det här programmet fungerar bra visar det sig vara bra att knacka på alla måltelefoner. Du måste vara försiktig med att mobiltelefonövervakningsappen du får är kompatibel med din telefon. iKeyMonitor registrerar aktiviteterna för alla som använder din iPhone / Android-smartphone. De flesta av de nya smartphonesna är kompatibla. Det är alltid bättre att kontrollera kompatibiliteten från början och sedan fortsätta med dina inköp.

Varför behöver du Mobile Spy Apk?

Det finns två huvudorsaker. Det ena är att skydda ditt barn från hot online, och det andra är att övervaka anställdas mobiltelefonaktiviteter för att förbättra arbetseffektiviteten.

3 vanliga hot online för barn

Barn idag är beroende av smartphones, du måste använda övervakningsverktyg för att skydda deras säkerhet. Onlinevärlden är full av faror. Här är några vanliga faror online och hur iKeyMonitor kan hjälpa dig.

1. Nätmobbning
Med populariteten för smartphones ökar cybermobbning. Sociala medier och dejtingsajter har blivit osäkra för barn och tonåringar. Att skydda barn från nätmobbning är alla föräldrars ansvar. Med iKeyMonitor-övervakningsverktyget kan du kontrollera alla dina barns onlineaktiviteter.

2. Online-bedrägerier
Att surfa på Internet innebär att dina barn kan bli utsatta för onlinebedrägerier, och de kanske inte har någon aning om det. Om du tillåter dem att gå online måste du diskutera bedrägerier online. Det finns många former av onlinebedrägerier, inklusive ett formulär som riktar sig särskilt till barn. Låt oss se hur du använder iKeyMonitor för att skydda dina barn från dessa möjliga bedrägerier.

3. Rovdjur online
R
ovdjur online är vuxna onlineanvändare som riktar sig till yngre eller minderåriga barn för sexuella eller andra övergrepp. De använder Internet och sociala medier för att lokalisera och skada unga människor.

Hur hjälper iKeyMonitor föräldrar?

1. Övervaka chattappar

Många barn använder sina smartphones för att mobba andra på sociala appar. Så du måste vara uppmärksam på de chattappar som dina barn använder. iKeyMonitor övervakar de chattmeddelanden som skickas och tas emot på målenheten. Med den här funktionen kan du veta om dina barn mobbas och vidta åtgärder för att skydda dem.

2. Spåra SMS-meddelanden

Sms är också ett sätt för barn att mobba andra online. iKeyMonitor övervakar textmeddelanden på båda sidor på barnens Android-telefoner och iOS-enheter. Så du kan veta vem som har skickat sms till dina barn, ta reda på mobbarna och hjälpa dina barn att bli av med mardrömmen.

3. Spionera på e-post

I de flesta fall sker bedrägerier via nätfiske. iKeyMonitor övervakar e-postmeddelanden som skickas och tas emot på dina barns mobiltelefoner. Du kan se dessa e-postmeddelanden på distans för att få reda på om dina barn har blivit lurade.

4. Övervaka bilder och videor

iKeyMonitor låter dig visa bilder som skickats, tagits emot och sparats på dina barns enheter. Du kan fjärrkolla ditt barns telefon för pornografiska bilder och videor. Du kan sedan vidta åtgärder för att förhindra att saker försämras.

5. Fånga skärmdump

Med den här funktionen kan du ta skärmdumpar av onlineaktiviteter på dina barns telefoner. När ett farligt ord upptäcks tar iKeyMonitor skärmdumpar. På så sätt kan du se vad dina barn gör på enheterna och om de behöver din hjälp.

Förbättra arbetstagarnas effektivitet

En annan anledning att installera den bästa mobila spionappen är på arbetsplatsen. Inte alla anställda har samma arbetssätt, och många anställda spenderar fortfarande tid på privata samtal med företagsenheter. För att kontrollera anställdas resultat måste arbetsgivare använda spionprogramvara för mobiltelefoner.

1. Fångar lata anställda

Nästan alla företag har arbetare som låtsas vara hårt arbetande. när chefen är i närheten, men när arbetsgivaren är ute, kommer de att utföra många oberoende jobb. Dessa människor kan spela mobilspel, sms, ringa etc. Hur fångar lata anställda? Arbetsgivare kan installera en mobilspårningsapp för att spåra anställdas mobiltelefoner.

2. Hjälper till att undvika resursavfall

Många anställda brukar använda kontorsägda telefoner för att chatta med vänner och familj under kontorstid istället för att marknadsföra sitt företag eller ringa affärssamtal. Denna felaktighet slösar bort företagets resurser och arbetstid. För att åtgärda problemet kan chefen vända sig till en mobil spionapp.

3. Förhindrar läckage av affärshemlighet

Denna gratis mobilspionapp används för att övervaka dina anställda. Det är den mest effektiva lösningen för arbetsgivare att fånga lata anställda, förhindra slöseri med resurser och förhindra informationsläckage. Med denna spårningsprogramvara kan du inte bara öka produktiviteten utan också minska företagets telefonräkningar.

Hur hjälper iKeyMonitor arbetsgivare?

1. Spåra webbhistorik

iKeyMonitor spårar målenhetens webbhistorik, inklusive titel, URL, datum och tidsstämpel när anställda går till webbplatsen. iKeyMonitor Tracker hjälper dig att övervaka dina anställdas Internetaktiviteter genom att spåra webbhistorik.

2. Kontrollera installerade appar

Med hjälp av den installerade applikationsövervakningsfunktionen kan du enkelt visa detaljerade applikationsrapporter om anställda. Du vet namnet och datumet på det installerade programmet och hur ofta programmet används. På detta sätt kan du justera företagets regler och regler för att öka produktiviteten.

3. Spionera på samtalshistorik

Att visa kontaktinformation, telefonens datum- och tidsstämpel kan hjälpa dig att bestämma hur mycket tid och ansträngning dina anställda har lagt ner på jobbet. Kanske har dina anställda ringt familj och vänner istället för att fokusera på sitt arbete. Genom att övervaka anställdas samtalsposter på den företagsutrustade utrustningen förbättrar iKeyMonitor effektivt övervakningsfunktionerna för anställda och avslöjar dolda hemligheter i anställdas samtal.

4. Blockera appar och spel

Med hjälp av spionappen iKeyMonitor kan vissa sociala medieappar, shoppingappar, videoappar och spel blockeras under kontorstid och pauser. På detta sätt kommer de anställda att veta vilka aktiviteter som inte är tillåtna i sitt arbete. Naturligtvis investerar de mer tid och energi i sitt arbete istället för att slösa tid på aktiviteter som inte är relaterade till arbete.

5. Spåra tangenttryckningar

iKeyMonitor keylogger gör att du kan veta allt som anställda gör på sina enheter. Det skickar e-postaviseringar direkt efter utlösning av nyckelord som gör att du kan fånga lata eller oetiska anställda. Dessutom, efter att ha lärt sig vad anställda skriver i sociala medieapplikationer, kan du veta vilka anställda som fuskar, ljuger eller till och med stjäl företagets tillgångar.

6. Lyssna på telefonens omgivningar

Använd iKeyMonitor för att spela in ljudet runt Android / iOS-telefonen från företaget som används av anställda. Kanske kommer du att upptäcka att vissa anställda har brutit mot företagets regler och till och med genomfört aktiviteter som är skadliga för företaget. Miljön runt telefonen är ett användbart bevis som kan användas för att bevisa att dina anställda har gjort något skadligt för företaget. Du kan använda den för att försvara dina rättigheter när det behövs.

Avancerade funktioner i iKeyMonitor Mobile Spy App

iKeyMonitor gratis mobil spionapp är inte synlig på målenheten och samlar in alla barnets aktiviteter utan att kännas av dem. Det kan hjälpa dig att hitta barnets eller den anställdes GPS-position i realtid, medan applikationen fortfarande inte kan detekteras på målenheten.

1. Fjärrspårning

iKeyMontior låter dig övervaka och fjärrstyra via kontrollpanelen. Du kan inte bara aktivera eller inaktivera iKeyMonitor på distans utan också visa övervakningsloggarna online. Du kan styra keyloggern och utföra fjärrövervakning utan fysisk åtkomst till iOS / Android-enheter.

2. Tidsgräns för skärm

iKeyMonitor gör att du kan begränsa skärmtiden som barn / anställda spenderar på iOS / Android-enheter för att hålla barn borta från smartphone-beroende och hålla anställda fokuserade på arbete.

3. Ställ in scheman

iKeyMonitor schemaläggningsfunktion låter dig ställa in scheman på målenheten för att begränsa skärmtid och spela in telefonens omgivning. Du kan se detaljerad information på molnpanelen på distans.

4. Varna ord och meddelanden

Med den här funktionen kan du ställa in nyckelordsvarningar på ett barns eller anställds mobiltelefon. På så sätt kan du få omedelbara varningar via e-post så länge varningsnyckelordet utlöses eller en specifik applikation används på målenheten.

5. Spåra GPS-platser

iKeyMonitor stöder spårning av GPS-platser med de förinställda intervallen på mobiltelefonen. Med posterna kan du få mycket användbar information för att hitta telefonen: adresserna och koordinaterna visas på Google Map.

6. Geo-stängsel

Geo-fäktning är ett hinder för att ta reda på om ett barn eller en anställd lämnar ditt definierade område. Du kan använda iKeyMonitor för att spåra deras GPS-platser och ställa in geo-fäktning. När de kommer ut ur geofence kommer du att få en varning via e-post.

Sammanfattning:

iKeyMonitor Mobile Spy App är ett kraftfullt spionprogram som kan tillgodose dina övervakningsbehov. Oavsett av arbete eller personliga skäl, är detta gratis spionverktyg utformat för att lösa alla dina problem med minimal kostnad och tid. Appen är också utrustad med en keylogger som kan spåra samtal, textmeddelanden, GPS-platser och andra aktiviteter. Men till skillnad från andra spionprogram registrerar den mobila trackern målenheten perfekt och säkerställer 100% osynlighet. Om du planerar att hålla dina barn säkra online eller övervaka dina anställdas prestationer behöver du den här övervakningsappen för mobiltelefoner.

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

Back to Top