Home » iKeyMonitor » Instagram Hack App – Hur man hackar Instagram lösenord gratis

Instagram Hack App – Hur man hackar Instagram lösenord gratis 2022

Instagram tracker

Vill du hacka någons Instagram-konto? Om svaret är ja, så behöver du ett för att lyckas Instagram hack app . Vad är det bästa verktyget på marknaden? iKeyMonitor är det bästa sättet att hacka Instagram. Den är speciellt utvecklad för föräldrar och arbetsgivare. Detta gratis Instagram-hacker-app är pålitlig och kan användas på både Android- och iPhone-enheter.

Varför behöver du Instagram Hack App?

Instagram har blivit en populär app för sociala medier bland tonåringar och barn. Som förälder är du ansvarig för att skydda dina barn från faror online. Du kanske vill veta dina barns Instagram-konto och lösenord, iKeyMonitor gratis Instagram hack app hjälper dig att hacka deras Instagram. Onlinevärlden är full av sexuella angripare, bedragare och mobbning, och barn är alltid lätta att lita på andra. Med Instagram-spionappen kan du vidta åtgärder i tid för att skydda dina barn från potentiella faror. Det låter dig hålla reda på skickade och mottagna textmeddelanden, foton som skickats och tagits emot, alla tangenttryckningar skrivna på målenheterna, ta skärmdumpar när varningsord upptäcks, lyssna på telefonens omgivning, ställ in flera säkra och förbjudna zoner på målenheten.

Föräldrakontroll

Du kan använda Instagram hack app för att säkerställa dina barns online-säkerhet. Du kan övervaka alla dina barns Instagram-aktiviteter. Dessutom, om du upptäcker att dina barn har gjort något som du inte får tillåtas på smarttelefonen, måste du prata med dem och berätta för dem om potentiella faror.

föräldrakontroll

Personalövervakning

Som arbetsgivare kan du använda en Instagram spionapp . Du kan kontrollera om dina anställda arbetar hårt eller använder Instagram för att döda tid på sina mobila enheter. Dessutom kan du upptäcka om anställda har läckt ut företagshemligheter till andra, så att du kan vidta åtgärder i rätt tid för att skydda företagets intressen.

Övervaka dina anställda

3 bästa sätten att hacka någons Instagram-konto

Här är tre sätt att hjälpa dig hacka någons Instagram-konto , kan du välja lämplig metod att använda.

Använd iKeyMonitor för att hacka någons Instagram-konto

iKeyMonitor är en Instagram-hackare som hjälper dig att övervaka aktiviteter på Instagram. Den här funktionen är endast tillgänglig för jailbreakade enheter, och du måste se till att inaktivera allt antivirusprogram som körs på målenheten, eftersom det förhindrar att iKeyMonitor körs. Följ stegen nedan för att installera iKeyMonitor:

 1. Först, Bli Medlem för en gratis provperiod och installera iKeyMonitor.
 2. Logga sedan in på online-molnpanelen.
 3. Sedan kan du gå till Loggar> Chattar> Instagram till övervaka Instagram-aktiviteter .

Bli Medlem

iKeyMonitor Cloud Panel

Loggar - Chattar - Instagram

 

Använd Glömt lösenordsfunktionen för att hacka Instagram-kontot gratis

Om du kan få tag på någons Instagram-konto och hans / hennes enhet är detta den enklaste metoden någonsin. Att använda denna metod för att hacka Instagram lösenord , Följ dessa steg: Android

 1. Öppna Instagram-appen.
 2. Tryck på på inloggningsskärmen Få hjälp loggar in Nedan Logga in .
 3. Välj Använd användarnamn eller e-post, skicka ett SMS eller logga in med Facebook.
 4. Ange din information och följ instruktionerna på skärmen.

iPhone

 1. Öppna Instagram .
 2. Tryck på på inloggningsskärmen Glömt ditt lösenord ovan Logga in .
 3. Knacka Användarnamn eller Telefon .
 4. Ange din e-postadress, användarnamn eller telefonnummer och tryck sedan på Nästa .

Använd Ighack för att hacka Instagram-konto och lösenord

Ett annat säkert sätt att hacka Instagram-lösenord, ighack behöver inte ladda ner några appar på din enhet. Det bästa med ighack är att det inte går att spåra, så andra kan inte hitta det. För att lyckas spricka bör du följa dessa steg:

 1. Öppna den officiella webbplatsen för ighack och klicka Börja hacka! .
 2. Du hittar en textruta för att ange användarnamnet på kontot. Ange rätt användarnamn för kontot.
 3. Nu kan du klicka på Hacka! knapp.
 4. Du kan använda det angivna lösenordet för att hacka det specifika Instagram-kontot.

Hacka Instagram-konto med iKeyMonitor gratis

iKeyMonitor Instagram hack app är en gratis spionapp för Android och iPhone som hjälper dig att övervaka barn på Instagram. Den spårar tangenttryckningar skrivna på Instagram, tar skärmdumpar av Instagram-foton och chattar meddelanden. Med dessa funktioner kan du enkelt hacka Instagram-konto och lösenord av dina barn och vet vad de gör på den här populära appen för sociala medier. Dessutom kan iKeyMonitor också spionera på konversationer på WhatsApp, Skype, Facebook, Line, WeChat och så vidare. Den loggar SMS-meddelanden, samtalshistorik, urklipp, webbplatsbesökt, GPS-platser och samtalsinspelning. Den bästa Instagram-hackerappen erbjuder en gratis plan för dig att njuta av nästan alla funktioner innan du köper.

1. Fånga skärmdumpar på Instagram för att upptäcka misstänkta foton

iKeyMonitor regelbundet tar skärmdumpar av Instagram-aktiviteter , inklusive foton , videoklipp , och chattmeddelanden . Det kan också fånga skärmdumpar av pekoperationer eller när varningsord upptäcks i tangenttryckningar eller appnamn som Instagram.

2. Blockera Instagram för att skydda dina barn

Med iKeyMonitor Instagram hacking verktyg , du kan ställa in tidsgränser på Instagram eller blockera Instagram-appen så att dina barn inte använder den här appen för mycket och inte påverkas allvarligt av den här appen. För vissa appar och spel som anses vara osäkra eller skadliga för barn kan du alltid blockera dem online.

block-sociala medier

3. Ställ in skärmens tidsgräns på Instagram

iKeyMonitor låter dig ställa in maximal användningstid för Instagram . Du kan fjärrstyra den tid dina barn spenderar på sina enheter för att inte låta dessa smartphones och påverka deras fysiska och mentala hälsa.

4. Spåra tangenttryckningar för att veta allt som skrivs på Instagram

iKeyMonitor spelar in varje tangenttryckning på Instagram , inklusive skrivna ord och text som har klistrats in på den övervakade enheten. Det kan till och med spela in ord som är dolda som asterisker. Med Keylogger kan du upptäcka om dina barn har problem på Internet.

5. Bli varnad om farliga aktiviteter på Instagram

Med iKeyMonitor behöver du bara lägg till orden eller apparna som Instagram du vill följa och allt är klart. När dina barn utlöser varningsorden på sina enheter får du omedelbara varningar.

få varningar

Idag, med den snabba utvecklingen av teknik, har övervakning av andra blivit en mindre komplicerad sak. Människor är nyfikna på vad andra gör. Föräldrar vill veta om deras barn är säkra eller vad de gör online. Arbetsgivare måste ta reda på om anställda arbetar hårt. Med Instagram hack app kan du spåra dina barns eller anställdas onlineaktiviteter. Dessutom kan du fjärranspionera på deras handlingar utan att upptäckas av dem. Cyber-världsflödena översvämmade med Internet-rovdjur, bedragare och för mycket olämpligt innehåll. För att förhindra dina barn från onlinehot eller skydda företagets konfidentiella information kan du ladda ner Instagram-spionappen på målenheten och få kontroll över allt.

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

Back to Top