Home » iKeyMonitor » Hur hackar jag Facebook-konton och meddelanden på iPhone-, iPad- och Android-enheter?

Hur hackar jag Facebook-konton och meddelanden på iPhone-, iPad- och Android-enheter? 2022

How to Monitor Your Kids on Facebook

Hacka Facebook-konton och meddelanden på iPhone-, iPad- och Android-enheter kan hjälpa dig att lära känna dina barn eller anställda bättre. Som förälder måste du säkerställa dina barns säkerhet på Facebook och andra sociala nätverkssajter när du inte är hemma. Som arbetsgivare vill du se till att dina anställda inte slösar bort arbetstid på att besöka Facebook eller delta i andra icke-arbetsrelaterade aktiviteter. iKeyMonitor är det ultimata verktyget för hacka någons Facebook-meddelanden , hjälper dig att stärka föräldrakontrollen och medarbetarövervakningen.

Varför behöver du hacka Facebook-konton och meddelanden?

Om du vill veta vad dina barn pratar om på Facebook, eller om du är en arbetsgivare som vill veta om dina anställda gör rätt, behöver du en app som kan hacka Facebook-konton . På detta sätt kan du kontrollera allt.

Skydda dina barn

Vill du veta vad dina barn gör på Facebook? Är du orolig för att dina barn kommer att stöta på rovdjur online? Efter att ha hackat dina barns Facebook-konton kan du tydligt se meddelandena som dina barn skickar och tar emot på Facebook. Därför kan du övervaka dina barns Facebook-aktiviteter och skydda dem från hot online.

skydda barnen

Övervaka dina anställda

För att underlätta arbetet förser många företag medarbetare med mobila enheter. Vissa anställda använder dock företagets utrustning för att chatta med vänner eller familj på Facebook. För att säkerställa arbetseffektivitet kan du hacka dina anställdas Facebook-konton och meddelanden. Du kan fjärrkontrollera om dina anställda är lata under arbetstiden eller gör saker som inte bidrar till ditt företags utveckling.

Övervaka dina anställda

Återställ dina Facebook-konton och meddelanden

Kan du inte hämta ditt Facebook-konto och dina meddelanden på grund av att du tappat din telefon? Raderade du av misstag dina Facebook-meddelanden? Med hjälp av ett hackverktyg kan du enkelt hämta din Facebook-information. Med hjälp av iKeyMonitor Facebook-spionapp kan du enkelt säkerhetskopiera Facebook-meddelanden på din enhet.

hämta borttagna Facebook-meddelanden

Två sätt att hacka någons Facebook-konton och meddelanden

Det här är den del du ser mest fram emot. Här är två sätt att effektivt hacka meddelanden på Facebook . Du kan välja en metod som passar dig.

Använd iKeyMonitor för att hacka Facebook-konton och meddelanden

Du kan använda iKeyMonitor-spionappen för att fjärrspåra Facebook-konton och meddelanden. Kontrollera stegen nedan:

  1. Först, Bli Medlem för en gratis provperiod och installera iKeyMonitor Facebook messenger spy app .
  2. Logga sedan in på online-molnpanelen.
  3. Sedan kan du gå till Loggar> Chattar> Facebook till spionera på Facebook messenger chat gratis .

Bli Medlem

iKeyMonitor Cloud Panel

Facebook-chattar

Använd metoden "Glömt lösenord" för att hacka någon Facebook

  1. Gå till Facebook och välj sedan " Glömt ditt lösenord "alternativ.
  2. Ange målets e-postadress, telefonnummer, fullständiga namn eller Facebook-användarnamn.
  3. På nästa sida måste du bestämma om du vill återställa lösenordet med en telefonsamtalsmetod, en sms-metod eller e-postmetod.
  4. När du har återställningskoden från vilken metod du väljer kan du ange den på nästa sida.
  5. Nu kan du ange det nya lösenordet.
  6. I nästa alternativ har du möjlighet att logga ut från alla andra enheter. Om du vill blockera målpersonen omedelbart, fortsätt och logga ut.
  7. Nu kan du hacka någons Facebook utan att de vet det.

Slutsats

Ovanstående lösningar på hacka Facebook-konton och meddelanden kan verkligen lösa ditt problem. Sammantaget är att använda iKeyMonitor för att hacka någons Facebook det bästa alternativet eftersom det också erbjuder kraftfulla föräldrakontrollfunktioner. iKeyMontor är en hackingsapp som används för att övervaka någons mobila enhet. Med den här spionappen kommer du att kunna hacka Facebook Messenger för att visa någons chattar, bilder, videor, GIF, etc. Förutom att övervaka Facebook kan den också användas för att spåra andra onlineaktiviteter och sociala medieplattformar som Instagram och Snapchat. Ladda ner nu och börja övervaka!

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

Back to Top