Home » iKeyMonitor » Bästa gratis automatiska samtalsinspelaren för Android – iKeyMonitor

Bästa gratis automatiska samtalsinspelaren för Android – iKeyMonitor 2022

Top 10 Best Call Recorders for Android

Vilken är den bästa appen för samtalsinspelare? Hur spelar jag in ett telefonsamtal automatiskt? iKeyMonitor samtalsinspelare hjälper dig att spela in samtal automatiskt, det är den bästa samtalsinspelaren. Den registrerar inkommande och utgående telefonsamtal på Android-enheter osynligt. iKeyMonitor gratis samtalsinspelare låter dig ha full kontroll över samtal som görs på dina barns eller anställdas enheter.

Varför behöver du en dold samtalsinspelare?

Som ansvarig förälder måste du övervaka dina barns samtal för att ta reda på om de använder telefonen korrekt. Som arbetsgivare måste du se till att ditt företag fungerar ordentligt utan interna hot. Därför kan du överväga att installera en samtalsinspelare för Android för att upptäcka samtalsinspelning av dina barn eller anställda.

Föräldrakontroll

Efter att ha utrustat dina barn med smartphones kan de lätt utsättas för rovdjur online som väntar på att utnyttja dem. I modern tid är det bästa sättet att installera programvara för samtalsinspelning på dina barns mobiltelefoner. Med iKeyMonitor kan du i hemlighet och fjärr spela in telefonsamtal på dina barns Android-telefoner. När du har hittat ett misstänkt samtal kan du vidta lämpliga åtgärder för att skydda dina barn.

skydda barnen

Personalövervakning

För att förbättra effektiviteten och lönsamheten för dina anställda ger du dem Android-telefoner. En del oärliga anställda kan dock använda enheter från företaget för att kontakta konkurrenter och dela konfidentiell affärsinformation med dem. Du kan använda iKeyMontior-app för samtalsinspelning för Android för att fånga insiderhot och skydda företagets intressen.

Övervaka dina anställda

Hur får man iKeyMonitor Hidden Call Recorder?

iKeyMonitor är den bästa appen för samtalsinspelning på Android, den övervakar och spelar in samtal och laddar upp posterna till onlineservrar så att du kan se röstfiler när som helst och var som helst. Nedan följer stegen för att få iKeyMonitor:

  1. Registrera dig för en gratis testperiod och installera iKeyMonitor call recorder apk.
    Bli Medlem
  2. Logga in på Online Cloud Panel.
    iKeyMonitor Cloud Panel
  3. Du kan gå till Loggar> Samtal för att lyssna på samtalsinspelningar.
    inspelning av samtal

Spela in telefonaktiviteter på distans med iKeyMonitor Call Recorder

Det är värt att notera att iKeyMonitor också stöder inspelning av telefonens omgivning och andra aktiviteter som utförs på målenheterna. Kolla in fördelarna med iKeyMonitor Android dold samtalsinspelare utan ikon nedan:

Fånga skärmdumpar för att upptäcka misstänkta foton

iKeyMonitor tar regelbundet skärmdumpar av mobiltelefonaktiviteter, inklusive foton, videor, chattappar och besökta webbplatser. På detta sätt kommer du att känna till dina barns onlineaktiviteter så att du kan vidta lämpliga åtgärder.

Fånga skärmdumpar

Blockera farliga appar för att skydda dina barn

iKeyMonitor använder tidsgränsregler för att blockera specifika appar och spel på målenheten. Det gör att du kan ange när mobila appar och spel ska blockeras flexibelt och när du ska blockera dem på dina barns enheter.

block-sociala medier

Ställ in skärmens tidsgräns

iKeyMonitor hjälper dig att begränsa skärmtiden på dina barns enheter. Det låter dig fritt blockera specifika appar eller ställa in användningstid för vissa appar när som helst. Därför kan du skydda dina barn från smarttelefonberoende.

Gräns för skärmtid

Spåra tangenttryckningar för att veta allt som hänt

iKeyMonitor spårar varje tangenttryckning på dina barns mobiltelefoner, inklusive den inklistrade texten. Så du kan tydligt veta vad som har hänt på dina barns telefoner och om du behöver vidta åtgärder för att skydda dem.

tangenttryckningar på iphone

Bli varnad om farliga aktiviteter

iKeyMonitor gratis samtalsinspelningsapp skickar varningar när de förinställda varningsorden utlöses på målenheten. Det låter dig välja eller anpassa varningsorden på molnpanelen. När installationen är klar kan du veta om och när dina barn har utfört olämpligt beteende.

få varningar


iKeyMonitor dold samtalsinspelningsapp är ett effektivt verktyg för föräldrakontroll och medarbetarövervakning. Det ger en mängd olika kraftfulla funktioner, så att du kan se dina barns textmeddelanden, telefonsamtal, sociala chattmeddelanden etc. Registrera dig nu och börja spela in samtal gratis!

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

Back to Top