Home » iKeyMonitor » Bästa iPad Key Logger – iOS Keylogger utan jailbreak

Bästa iPad Key Logger – iOS Keylogger utan jailbreak 2022

Med introduktionen av den nya iPad, iPad nyckel logger är också känt för fler människor. Barn vill att deras föräldrar ska köpa iPads åt dem. Är det bra för föräldrar att köpa iPads till sina barn? Svaret är osäkert. Det som är bra är att barn kan använda iPads för att lära sig många saker och få många vänner online. Det dåliga är att de kan använda iPads för att kontakta främlingar online. Och de kan vara beroende av att spela spel på iPad istället för att studera. Så hur vet du vad de gjorde på sina iPads? iKeyMonitor gratis iPad spion app är en app för dig att övervaka och spela in allt som gjorts på iPad.

Varför behöver du en iPad Key Logger?

För föräldrar kan en iPad -keylogger tillhandahålla ett sätt att se till att dina barn inte letar efter olämpligt innehåll online, chattar med främlingar eller deltar i något annat farligt beteende. För arbetsgivare, en App för iPad -tangenttryckning kan hjälpa till att skydda ditt företags hemligheter och förbättra medarbetarnas effektivitet.

Föräldrakontroll

Som ansvarig förälder är det nödvändigt att uppmärksamma dina barns aktiviteter online. Du måste skydda dem från potentiella faror som nätmobbning, sexuella rovdjur och mer. iKeyMonitor iOS keylogger gör det enkelt genom att springa i bakgrunden och spela in varje aktivitet på mål -iPad.
föräldrakontroll

Medarbetarövervakning

Om du är en arbetsgivare kan tangenttryckningsloggar användas som ett sätt att övervaka anställda för att säkerställa produktivitet och minimera dina affärsrisker. Kan du vara säker på att dina anställda inte läcker värdefull information till dina konkurrenter? Med iKeyMonitor iPad keylogger app , du kommer att ha sinnesro.
Övervaka dina anställda

Hur använder jag iKeyMonitor gratis iPad Key Logger?

  1. Registrera dig för en kostnadsfri plan och installera iKeyMonitor.
    Bli Medlem
  2. Logga in på Online Cloud Panel.
    iKeyMonitor molnpanel
  3. Du kan gå till Loggar för att kontrollera spionloggarna.
    iPhone spionerar loggar

Logga iPad -aktiviteter med iKeyMonitor iPad Keystroke Logger

iKeyMonitor bästa iPad -keylogger har kraftfulla funktioner, så att du kan övervaka nästan alla aktiviteter på din iPad. Alla tangenttryckningar som trycks på mål -iPad spelas in snabbt. Dessa knapptryckningar inkluderar att ange lösenord på iPad, skicka och ta emot textmeddelanden, besöka webbplatser etc. Här är några fördelar med iKeyMonitor:

Ta skärmdumpar på iPad för att upptäcka misstänkta foton

iKeyMonitor regelbundet tar skärmdumpar av onlineaktiviteter på mål -iPad . Du kan logga in på molnpanelen för att kontrollera om det finns misstänkta foton.
Ta skärmdumpar

Spåra knapptryckningar för att veta allt som skrivits på iPad

iKeyMonitor håller reda på varje tangenttryckning som skrivs på mål -iPad . Du kan kontrollera dina barns SMS -knapptryckningar, webbplatsens tangenttryckningar, knapptryckningar med lösenord etc.
iPad -tangenttryckning

Få varning om farliga aktiviteter på iPad

iKeyMonitor låter dig ställ in varningsord för mål -iPad . När varningsordet har aktiverats får du en påminnelse via e -post omedelbart.
få varningar

Slutsats

Med iKeyMonitor iPad nyckel logger , du kan övervaka dina barn eller anställda när som helst. Deras onlineaktiviteter registreras och skickas till din personliga e -postadress, så att du kan upptäcka misstänkt aktivitet. Registrera dig och börja logga!

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: iKeyMonitor

Back to Top