Home » Topp 3 bästa gratis iKeyMonitor-alternativet

Topp 3 bästa gratis iKeyMonitor-alternativet 2023

Även om iKeyMonitor är en kraftfull och pålitlig övervakningsapplikation på marknaden, är dess höga kostnad oöverkomlig för vissa människor. Därför letar folk efter alternativ för iKeyMonitor nu för tiden. Låt mig presentera topp 3 iKeyMonitor-alternativ för att passa dina behov.

1. Gratis iKeyMonitor Alternative – Google Backup Service

Google Backup Service är en iKeyMonitor gratis alternativ för Android. Med Googles autentiseringsuppgifter för måltelefonen kan du spionera på Gmail, foton, Drive, kalender och kontakter. Dessutom kan du säkerhetskopiera följande objekt från Google Drive: Google-kontakter, Google-kalenderhändelser och -inställningar, Gmail-inställningar, samtalshistorik, enhetsinställningar, kontakter, kalender, SMS, foton och videor. De nämnda objekten kan återställas till en annan Android-telefon så att du kan se data.

Plattform:

  • Android

Officiell hemsida: https://ikeymonitor.com/

FÖRDELAR

  • Helt gratis
  • Ingen app är installerad på mål-Android-telefonen

2. iKeyMonitor gratis alternativ för iPhone – ICLOUD.COM

iCloud är en annan iKeyMonitor gratis alternativ som är lätt att använda för iOS-användare. Det kan lagra rikligt med data. Måltelefonens Apple-ID och lösenord kan hjälpa dig att hålla reda på många aktiviteter för någon som du vill spionera.Den övervakar kontakter, foton, GPS, videor, påminnelser, kalendrar, e-postmeddelanden och anteckningar.

Plattform:

  • iOS (iPhone/iPad)

Officiell hemsida: https://icloud.com

FÖRDELAR

  • Helt gratis

3. iKeyMonitor gratis alternativ för Android – MYCHILDMONITOR

MYCHILDMONITOR är en gratis app som iKeyMonitor för föräldrar att spåra barn. Det är väldigt enkelt att blockera farliga spel, begränsa skärmtiden och ställa in läggtid, filtrera ohälsosam webbplats, skicka varningar om olämplig aktivitet och logga toppaktivitet, GPS, samtal med ChildMonitor.

Plattform:

  • Android

Officiell hemsida: https://mychildmonitor.com/

FÖRDELAR

  • 100% gratis
  • Root krävs inte
  • Skärmens tidsgräns

Sammanfattning

Mornitoring applikationerna är bästa gratisalternativen för iKeyMonitor . Du kan mäta de bra och dåliga punkterna och välja rätt som uppfyller dina krav. Sammanfattningsvis, om du bara behöver ett gratis alternativ, måste Google Backup Service vara ditt bästa val, iCloud.com eller MyChildMonitor. Om du behöver en kraftfull och pålitlig övervakningsapplikation är iKeyMontior ditt bästa val.

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: Okategoriserade

Back to Top