Home » Topp 3 bästa gratis FlexiSpy-alternativet

Topp 3 bästa gratis FlexiSpy-alternativet 2022

Bäst gratis FlexiSpy-alternativ är det nyckelämne som folk har uppmärksammat nu. Föräldrar använder spionappar för att skydda barn och begränsa deras tillgång till internet, och samtidigt vill de inte att deras spionbeteende ska hittas av barn. FlexiSpy säger sig vara den bästa övervakningsmjukvaran. Det är dock inte så säkert som du tror. Nyligen, Moderkort avslöjade att två hackare hade brutit sig in i två olika företag som säljer kraftfull mobiltelefonövervakningsteknik till tusentals vanliga människor. Hackarna stal kundernas data, inklusive bilder på övervakningsoffer, register över personerna som spionerade på dem, samt några av de interna filerna från de två företagen, FlexiSpy och Retina-X. Av denna anledning är många människor oroliga för sin informationssäkerhet och desperata efter att leta efter alternativ. Tillåt mig att rekommendera tre utmärkta FlexiSpy-alternativ för dina behov.

1. Bästa FlexiSpy gratisalternativ – iKeyMonitor

iKeyMonitor är en FlexiSpy liknande applikation som du kan vara nöjd med om du behöver olika funktioner. Den spårar samtalsinspelningar, tangenttryckningar, skärmdumpar, SMS-meddelanden, webbplatshistorik, GPS-platser, kalender, omgivningar och urklipp på Hangouts, Facebook, Snapchat, Instagram, QQ och mer. iKeyMonitor-nyckelloggaren gör det möjligt för föräldrar att upptäcka om barn uppträder på ett olämpligt sätt eller stöter på oönskade problem. Dessutom blir det lätt för arbetsgivare att förhindra att anställda läcker konfidentiell information. Om iKeyMonitor inte fungerar och vårt team av expertsupportpersonal inte kan lösa problemet åt dig kommer vi att ge dig tillbaka dina pengar.

Plattform:

 • iOS(iPhone/iPad)|Android|Windows|MacOS

Officiell hemsida: https://ikeymonitor.com/

FÖRDELAR

 • För både Android och iOS
 • Körs alltid i bakgrunden
 • 3 dagars gratis provperiod
 • Omfattande funktioner
 • Säker att använda

2. FlexiSpy gratis alternativ för iPhone – ICLOUD.COM

iCloud är en annan FlexiSpy gratis alternativ som fungerar bra i iOS. Den kan lagra olika data. Om du har kontot och lösenordet för iCloud kan du enkelt övervaka några av telefonägarens aktiviteter. Med iCloud kan du spåra e-postmeddelanden, foton, anteckningar, videor, påminnelser, kontakter, GPS (Hitta min iPhone), kalendrar och så vidare.

Plattform:

 • iOS (iPhone/iPad)

Officiell hemsida: https://icloud.com

3. FlexiSpy gratis alternativ för Android – ChildMonitor

MYCHILDMONITOR är en gratis app som FlexiSpy som värt föräldrars uppmärksamhet. ChildMonitor kan hjälpa dig genom att registrera toppaktivitet, ställa in scheman, blockera farliga spel, skicka varningar om olämpligt beteende, filtrera bort dålig webbplats och logga aktuella platser, rutinhistorik, SMS och så vidare.

Plattform:

 • Android

Officiell hemsida: https://mychildmonitor.com/

FÖRDELAR

 • 100% gratis
 • Rooting krävs inte
 • Skärmens tidsgräns

Sammanfattning

Dessa appar är bästa gratisalternativen för FlexiSpy med hänsyn till säkerheten. Du kan väga för- och nackdelar och välja den bästa som uppfyller dina behov bäst. Sammanfattningsvis, om du behöver en kraftfull och pålitlig övervakningsapplikation kommer iKeyMontior inte att göra dig besviken. Om du bara behöver begränsade funktioner eller ett gratis alternativ är MyChildMonitor och iCloud.com de mest användbara du väljer.

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back to Top