Home » Topp 3 bästa gratis Mobistealth-alternativet

Topp 3 bästa gratis Mobistealth-alternativet 2022

Bäst gratis Mobistealth-alternativ är ofta frågade nuförtiden. Att använda spionprogram för att säkerställa sin familjs säkerhet är vanligt nu. Och just vid den här tiden hävdar Mobistealth sig vara den ultimata övervakningsmjukvaran på marknaden, men den är inte så säker som du känner. En hacker har brutit sig in i två konsumentspionprogramföretag – företag som säljer skadlig programvara till vanliga människor, ibland med den uttryckliga avsikten att illegalt spionera på makar eller älskare – och tillhandahållit en stor cache med data till Moderkort . Uppgifterna inkluderar gigabyte med kundregister, uppenbar affärsinformation och påstådda avlyssnade meddelanden från vissa personer som riktas mot skadlig programvara. Som ett resultat av denna incident är många människor fokuserade på sin datasäkerhet och desperata efter att leta efter alternativ. Jag kommer att rekommendera topp 3 säkra Mobistealth-alternativ för att passa dina preferenser.

1. Bästa Mobistealth-fria alternativet – iKeyMonitor

iKeyMonitor är en Mobistealth liknande applikation och det är användarvänligt. Dessutom behöver den ingen specifik kunskap. Den spårar SMS-meddelanden, geo-stängsel, foton, kontakter, samtalsinspelningar, skärmdumpar och sociala chattloggar på WhatsApp, WeChat, Facebook, Skype, Line och mer. Dessutom kan du registrera dig och prova i 3 dagar innan ditt köp. Den erbjuder också support för livechatt dygnet runt för alla iPhone-, iPad- och Android-användare, så eventuella problem med iKeyMonitor kommer att lösas så snart som möjligt!

Plattform:

 • iOS(iPhone/iPad)|Android|Windows|MacOS

Officiell hemsida: https://ikeymonitor.com

FÖRDELAR

 • 3 dagars gratis provperiod
 • För både Android och iOS
 • Omfattande funktioner
 • Säker att använda
 • Körs alltid i bakgrunden

2. Mobistealth gratis alternativ för iPhone – ICLOUD.COM

iCloud är en annan Mobistealth gratis alternativ som är ett populärt övervakningsprogram bland Apple-användare. Massor av data kan sparas av iCloud från iPhone och iPad. Så länge du får iCloud-kontot och referenserna för måltelefonen är det mycket lätt att spionera på vissa handlingar från telefonägaren. iCloud kan övervaka foton, GPS, videor, kalendrar, anteckningar, påminnelser, kontakter och e-postmeddelanden.

Plattform:

 • iOS (iPhone/iPad)

Officiell hemsida: https://icloud.com

3. Mobistealth gratis alternativ för Android – ChildMonitor

MYCHILDMONITOR är en gratis app som Mobistealth som kan hantera många problem för föräldrar. Du kan använda den för att ställa in scheman och begränsa skärmtiden, blockera farliga spel och ohälsosamma webbplatser, skicka varningar om dåliga aktiviteter och övervaka GPS, samtalshistorik och så vidare.

Plattform:

 • Android

Officiell hemsida: https://mychildmonitor.com/

FÖRDELAR

 • Det är en gratis app
 • Rooting är inte nödvändigt
 • Med skärmtidsgräns

Sammanfattning

De tre bästa gratisalternativen för Mobistealth listas ovan i den här artikeln. Du kan välja den som passar dig bäst efter noggrant övervägande. I allmänhet, om du försöker hitta en fantastisk och pålitlig övervakningsapplikation, kan iKeyMonitor vara det du gillar. Om du bara vill söka efter ett gratis alternativ eller begränsade funktioner är MyChildMonitor och iCloud.com det bästa för situationen.

REGISTRERA DIG GRATIS VISA PLANER

Category: Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back to Top